tisdag, oktober 14, 2008

Jag gillar hotell

Jag gillar hotell. Inte nödvändigtvis omständigehterna som gör att jag måste bo på dem men jag gilalr hotell. Hotell med god servide eller med spännade läge är mina favoriter. I nån mening samlar jag på hotell. Kom att tänka på min kärlek till hotell när jag skummade denna artikel tidigare idag.

En vän brukar hävda att alla är har tre saker de är excellenta på, jag har hittils bara hitat två; att ställa proposition på möten och att hitta kul hotell. Några favoriter är Wellington i Stockholm (som iallafall under ett par års tid bjöd på pizza som del i övernattningen), Clarion Stockholm (för dess coola pools utsikt över Globen), Trinity hotel i Dublin (inte så mycket för de vansinniga trapporna men väl för läge och frukosten). Mardrömmar som lever kvar är hotellet i Amsterdam med utsikt överresturangernas fläktsystem och med mögelodlingar som skulle göra en expert lycklig. Hotellet vid Penn State var inte heller nån höjdare.

Hotell är kul att spara på eftersom de ändrar sig. Så i veckan ska det bli kul att kolla in två gamla bekantingar och se vad som hänt sen sist.

Andra bloggar om: , , , ,

Inga kommentarer: